Neerwaastenstraat 3 8902 Hollebeke directie@gvbdeschatkist.be 057 20 76 72

Dag Iedereen,

Wij, het oudercomité, willen ons graag eens voorstellen. We willen eens duidelijk maken wat we allemaal doen en op welke manier we de school wat ondersteunen.  Op regelmatige tijdstippen komen we samen om de geplande activiteiten voor te bereiden. 

We helpen jaarlijks mee met het schooletentje (kip aan 't spit of warme beenhesp of zoals dit schooljaar de BBQ,...). We ondersteunen de geldinzameling voor de Sint die langs komt op school. Dit schooljaar is er een andere formule. De centjes worden niet meer ingezameld via de reeds lang gekende enveloppen maar we voorzien dit jaar een Sint-Maartenskoekenverkoop. 

Tijdens de rapportenavond in december staat een oudercomité paraat met een warm, gezellig Kerstdrankje. Verder willen we de hersenkronkels ook wel eens pijnigen bij de ouders/grootouders/leerkrachten/ e.a. tijdens onze jaarlijkse quiz. We bieden ook ondersteuning tijdens de grootoudernamiddag. Verschillende leden bakken een cake en tijdens de namiddag proberen we met een aantal aanwezig te zijn om alle oma's en opa's in de watten te leggen met koffie en een zoetigheid. 

Ook tijdens het jaarlijks schoolfeest zijn we steeds van de partij om een helpende hand te zijn. Na de dankmis van de communicanten verzorgt het oudercomité de receptie met een hapje en een drankje. In de laatste week van het schooljaar wordt samen met de ouders de afzwaai van de leerlingen van het 6de gevierd. De leerkrachten worden bedankt voor de inzet van het voorbije schooljaar met een uitgebreide receptie. Dit is alvast een overzichtje van wat er dit schooljaar op de planning staat. Verder hebben we nog een aantal andere leuke ideeën die eventueel verder kunnen uitgewerkt worden dit schooljaar. 

Jaarlijks sluiten we het schooljaar af door met de groep van het oudercomité iets te gaan eten.

Heb je door dit lezen kriebels gekregen om onze groep te versterken, aarzel niet om contact op te nemen met de directie of iemand van het oudercomité.

Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten
Het Oudercomité

Scholen Ieper Rand & Heuvelland